deA

Houtpellets te koop van deA af te halen bij Campus Woudhuis

Duurzame Energiecoöperatie Apeldoorn, beter bekend als deA, is een lokale energiecoöperatie van en voor inwoners en bedrijven in de gemeente Apeldoorn. Samen maken zij Apeldoorn duurzamer, onder meer door het leveren van groene energie uit Apeldoorn.

Houtpellets DeA produceert houtpellets uit zogenaamde energiebosjes in de regio. Dat zijn bosjes met snelgroeiende struiken en bomen, die na vijf of zes jaar gekapt kunnen worden om houtpellets van te maken. Je vindt deze energiebosjes op grond die niet (meer) geschikt is voor landbouw. Deze bosjes binden het broeikasgas uit de atmosfeer en zorgen er uiteindelijk voor dat er minder fossiele brandstoffen worden gebruikt. Ook maakt deA houtpellets van zaagafval van zagerijen in de omgeving.

Meer informatie over houtpellets van de deA

Samenwerking DeA produceert en verkoopt de houtpellets al enige jaren. Nieuw is de samenwerking met Campus Woudhuis. Onze medewerkers verpakken de pellets in zakken en ondersteunen bij de verkoop, afhalen en leveren. In de toekomst voeren we ook de benodigde werkzaamheden uit in de energiebosjes.

Bestellen en afhalen De pellets worden verkocht in zakken van 15 kg en zijn online te bestellen bij deA. Je kan bestelling afhalen bij ons op de campus. Dat kan in de herfst en winter elke derde donderdag in de maand tussen 9.30 en 15.30 uur, op het Woldhuis 9 in Apeldoorn. Ook kan je tegen een vergoeding de pellets aan huis laten bezorgen.

Let op, er is geen losse of contante verkoop van houtpellets op Campus Woudhuis. Wij leveren alleen bestellingen uit.