Goed gereedschap is het halve werk | oproep Gereedschapsgroep

In het werk-leerbedrijf van Campus Woudhuis doen we werk dat er toe doet en dat doen we goed. Dus ook met goed gereedschap. Maar ja, wat is goed gereedschap voor bos- en groenwerk en voor hout- en bouwprojecten? Voor een antwoord op die vraag zoeken we twee of drie mensen voor de Gereedschapsgroep.

Gereedschapsgroep Wat doen de mensen in de Gereedschapsgroep? Zij denken met ons mee en geven advies over de aanschaf, het gebruik en het onderhoud van gereedschap op de campus. In de herfst bekijken zij het bestaande arsenaal en adviseren over wat verstandig is aan gereedschap voor het nieuwe jaar. Dat is handig voor de begroting. Lopende het jaar raadplegen we hen over gebruik en aanschaf van gereedschap, bijvoorbeeld bij de start van een nieuwe klus of project.

En misschien doet de nieuwe Gereedschapsgroep wel meer. Wat dacht je van een Gereedschapsdag, waarop we met z’n allen het gereedschap extra schoonmaken en onderhouden? Een demonstratie van een bijzondere machine op locatie? Een excursie naar een groothandel in gereedschap? Een inzamelactie voor goed gereedschap? Ideeën genoeg! De Gereedschapsgroep bepaalt vooral zelf hoe en wat.

Oproep Heb jij verstand van gereedschap voor bos- en groenwerk en/of voor hout- en bouwprojecten? En wil je met ons meedenken en adviseren over gereedschap voor ons groene werk-leerbedrijf? Meld je dan aan voor de Gereedschapsgroep bij Ruby in persoon of via de e-mail.