Opdrachten en common grounds

In ons werk-leerbedrijf op landgoed Woudhuizen werken we in opdracht van diverse organisaties. Ook werken we op common grounds met inclusieve werkgevers in hun reguliere bedrijf. We zijn altijd op zoek naar zinvol werk en ondernemers, die inclusief willen werken.

Opdrachten Op de campus doen we werk dat er toe doet. We werken onder meer in opdracht van:

  • Natuurmonumenten: we doen het bos- en groenonderhoud op landgoed Woudhuizen.
  • IVN: we ondersteunen het IVN-Woldhuis bij activiteiten voor natuureducatie, zoals natuurkampen voor basisscholen, en helpen bij het schoonhouden van het erf en het speelbos.
  • deA: we snoeien energiebosjes met bomen van een jaar of zes, waarvan houtpellets worden gemaakt. Die houtpellets verpakken we in zakken en we helpen bij de verkoop, het afhalen en uitleveren van deze zakken.
  • Veldhuizen: we onderhouden het groen op bedrijvenpark Veldhuizen in Loenen, naar eigen zeggen het groenste bedrijvenpark van Nederland.

Energiebosje Ganzevlesweg

Voor onze opdrachten zoeken we de juiste mensen en we zorgen voor hun begeleiding en opleiding in het werk. Onze werkbegeleiders combineren hun vakinhoudelijke kennis met de zorg voor onze medewerkers. Ook werken we samen met bedrijven met expertise en ervaring om het werk goed te doen. Zo houden we de kwaliteit van ons werk hoog.

Common grounds Het werkgebied voor onze medewerkers reikt verder dan onze eigen opdrachten. Op zogenaamde common grounds richten we samen met werkgevers werkplekken in op de werkvloer binnen hun bedrijf. We kijken welke match we kunnen maken tussen het werk en de medewerkers in ons werk-leerbedrijf en wat verder nodig is voor succes. Medewerkers gaan alleen of in kleine groepjes aan de slag op deze common grounds. Het doel van deze common grounds is dat medewerkers soepel kunnen doorstromen naar meer reguliere bedrijven en dat meer werkgevers inclusief werken.

De eerste common grounds zijn gestart bij:

In dit filmpje vertelt Jaap Berends meer over onze common grounds.

We komen graag in contact met ondernemers en andere werkgevers in en om Apeldoorn, die inclusief (willen) werken en passen bij het groene karakter van de campus. Benieuwd of we iets voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Campus Woudhuis
Het Woldhuis 9
7325 WN Apeldoorn
06 51 36 29 52
info@campuswoudhuis.nl

Campus Woudhuis
Het Woldhuis 9
7325 WN Apeldoorn
06 51 36 29 52
info@campuswoudhuis.nl