Opdrachten en common grounds

In ons werk-leerbedrijf op landgoed Woudhuizen werken we in opdracht van diverse organisaties. Ook werken we op common grounds met inclusieve werkgevers in hun reguliere bedrijf. We zijn altijd op zoek naar zinvol werk en ondernemers, die inclusief willen werken.

Opdrachten Op de campus doen we werk dat er toe doet. We werken onder meer in opdracht van:

  • Natuurmonumenten: we doen het bos- en groenonderhoud op landgoed Woudhuizen.
  • IVN: we ondersteunen het IVN-Woldhuis bij activiteiten voor natuureducatie, zoals natuurkampen voor basisscholen, en helpen bij het schoonhouden van het erf en het speelbos.
  • deA: we snoeien energiebosjes met bomen van een jaar of zes, waarvan deA houtpellets laat maken. De houtpellets verpakken we in zakken en leveren die zaken uit.
  • PCBO Apeldoorn: we onderhouden het groen op de schoolpleinen van het PCBO Apeldoorn.
  • Veldhuizen: we onderhouden het groen op bedrijvenpark Veldhuizen in Loenen, naar eigen zeggen het groenste bedrijvenpark van Nederland.

Energiebosje Ganzevlesweg

Common grounds Het werkgebied voor onze medewerkers reikt verder dan onze eigen opdrachten. Op common grounds bieden we samen met reguliere werkgevers werkplekken op de werkvloer in hun bedrijf.

We kijken welke match we kunnen maken tussen het werk en de medewerkers in ons werk-leerbedrijf en wat verder nodig is voor succes. Medewerkers gaan alleen of in kleine groepjes aan de slag op deze common grounds. Het doel van deze common grounds is dat medewerkers soepel kunnen doorstromen naar meer reguliere bedrijven en dat meer werkgevers inclusief werken.

In dit filmpje vertelt Jaap Berends meer over onze common grounds.

We komen graag in contact met ondernemers en andere werkgevers in en om Apeldoorn, die inclusief (willen) werken en passen bij het groene karakter van de campus. Benieuwd of we iets voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.