Werken en leren

Onze medewerkers zijn mensen met een arbeidsbeperking en leerlingen van het voortgezet speciaal onderwijs. De campus biedt hen een werkplek, waaronder arbeidsmatige dagbesteding, of een stageplek. Na verloop van tijd stromen zij door op de arbeidsmarkt.

Werk in de natuur

Het landgoed bestaat uit verschillende soorten bos, weilanden en akkers. Deze natuur onderhouden we het hele jaar door met enkele groenploegen.

Werken met hout

Van het hout uit het bos maken we producten voor de verkoop: gekloofd en gestapeld haardhout, Zweedse fakkels, houtpellets en bijvoorbeeld vogelhuisjes.

Start najaar 2019

Werk in de bouw

De monumentale boerderij, de thuisbasis van de campus, wordt de komende jaren helemaal verbouwd en opgeknapt. We bouwen mee aan deze restauratie.

Start voorjaar 2020

Werk in de horeca

Op het landgoed staat het Woldhuis. Hier komen groepen mensen voor natuureducatie, vergaderingen, feesten en partijen. Vanuit de campus helpen we mee met de catering, in de keuken en in de bediening.

Start najaar 2019

Werk in het facilitair beheer

Vanuit de campus helpen we mee het Woldhuis schoon te houden en klaar te maken voor de volgende groep mensen. Ook helpen we met het kleine onderhoud in en om het Woldhuis.

Start najaar 2019

Werk in de webwinkel

Op het landgoed is de webwinkel van IVN gevestigd. Op de campus helpen we mee bestellingen in te pakken en klaar te maken voor verzending. Ook helpen we met de voorraad van de webwinkel.

Start najaar 2019

Werk voor natuureducatie

Op het landgoed valt van alles te leren over de natuur. IVN organiseert hiervoor activiteiten, zoals natuurkampen en schoolreisjes voor basisscholen en natuurwandelingen met een gids in het bos. Vanuit de campus helpen we mee met de organisatie van deze activiteiten.

Start najaar 2019

Een overzicht van onze vacatures staat hier.

Op de campus werken mensen in een echt bedrijf, onder begeleiding van een teamleider. Mensen leren het vak in de praktijk en kunnen een vakdiploma en/of certificaten halen. Na drie jaar verlaten zij de campus, klaar om ergens anders aan het werk te gaan met wat zij hier hebben geleerd.

Campus Woudhuis
Het Woldhuis 11
7325 WN Apeldoorn
06 51 36 29 52
info@campuswoudhuis.nl

Campus Woudhuis
Het Woldhuis 11
7325 WN Apeldoorn
06 51 36 29 52
info@campuswoudhuis.nl