Werken en leren

Onze medewerkers zijn mensen met een arbeidsbeperking en leerlingen van het voortgezet speciaal onderwijs. De campus biedt hen een werkplek, waaronder arbeidsmatige dagbesteding, of een stageplek. Na verloop van tijd stromen zij door op de arbeidsmarkt.

Werken in de natuur Het landgoed bestaat uit verschillende soorten bos, weilanden en akkers. Deze natuur onderhouden we het hele jaar door met enkele groenploegen.

Werken met hout Van het hout uit het bos en van elders maken we producten, nu vooral vogelhuisjes en gekloofd en gestapeld haardhout. Ook knappen we houten banken en kasten op voor eigen gebruik.

Werk in het facilitair beheer Onze medewerkers draaien mee in de huishoudelijke taken in de boerderij. Ook bij klein facilitair onderhoud doen we een beroep op hen.

Werken voor natuureducatie IVN helpen we met de voorbereiding van natuurkampen, bijvoorbeeld door het aanleveren van hout voor kampvuren en onderhoud van het erf en het speelbos.

Werk in de horeca We starten bij de boerderij met een Rustpunt, dat gerund wordt door onze medewerkers.
Start 2021

Werken in de bouw De monumentale boerderij, waarin de campus zit, restaureren we grondig en maken we klaar voor inclusief gebruik. Onze medewerkers werken en leren op deze bijzondere bouwplek mee.
Start 2021

Een overzicht van onze vacatures staat hier.

Op de campus werken mensen in een echt bedrijf met goede begeleiding. Onze medewerkers leren het vak in de praktijk en kunnen een vakdiploma en/of certificaten halen. Na drie jaar verlaten zij de campus, klaar om ergens anders aan het werk te gaan met wat zij hier hebben geleerd.

Campus Woudhuis
Het Woldhuis 9
7325 WN Apeldoorn
06 51 36 29 52
info@campuswoudhuis.nl

Campus Woudhuis
Het Woldhuis 9
7325 WN Apeldoorn
06 51 36 29 52
info@campuswoudhuis.nl