Stadslandgoed

De campus maakt het Woudhuis in de komende jaren tot een duurzaam levend stadslandgoed voor de inwoners van Apeldoorn en omgeving. Daarvoor ontwikkelen we nieuwe bedrijvigheid en organiseren we uiteenlopende activiteiten.


Recreatie

Het Woudhuis is een prachtig natuurgebied, vol flora en fauna. Het ontwerp van het landgoed uit 1700 is nog te herkennen in het landschap. Het landgoed is vrij toegankelijk voor publiek en heeft meerdere fiets- en wandelroutes. Gemarkeerde wandelroutes zijn:

Kinderen kunnen naar hartenlust spelen in de natuur, in het bos en op het erf rondom het Woldhuis. Daar vind je een educatief speelbos en speelweide met grasveld, voetbal- en volleybalveld, een vuurplek en een grote vijver.

Educatie

IVN organiseert onder meer natuurkampen, schoolreisjes en buitenlessen voor basisscholen en buitenschoolse opvang (BSO’s) en zomerkampen voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar. Onze medewerkers helpen bij deze activiteiten.

Meer informatie: IVN.

Accommodatie

Het Woldhuis is als accommodatie te huur. Een ideale plek voor vergaderingen, feesten en partijen, voorzien van alle faciliteiten. Groepen kunnen er ook overnachten. Er is keuze uit diverse arrangementen, uit te breiden met natuuractiviteiten. IVN verzorgt dit alles met hulp van onze medewerkers.

Meer informatie: IVN.

Campus Woudhuis
Het Woldhuis 13
7325 WN Apeldoorn
06 51 36 29 52
info@campuswoudhuis.nlCampus Woudhuis
Het Woldhuis 13
7325 WN Apeldoorn
06 51 36 29 52
info@campuswoudhuis.nl