Natuurlijk vakwerk

Nu te koop: natuurlijk vakwerk van Campus Woudhuis

Pompoenen uit eigen moestuin, kruiwagenbanken en nestkasten van eigen makelij, houtpellets van deA vakkundig gekweekt, gemaakt, verpakt door onze medewerkers zijn nu te koop voor iedereen.

Pompoenen Zolang de voorraad strekt, kan je onze kleurrijke en smakelijke pompoenen kopen. Je vindt ze aan de weg ter hoogte van de boerderij op Het Woldhuis 13.

Kruiwagenbanken Onze kruiwagenbanken bieden plek voor twee en zijn makkelijk te verplaatsen naar het ideale plekje op dat moment van de dag. De banken leveren we in blank hout en maken we op bestelling. Een echte Campus Woudhuis kruiwagenbank is voor jou voor € 198 inclusief btw.

Kruiwagenbank

Nestkasten Onze nestkasten zijn favoriet bij pimpelmezen en leveren we in blank hout en strak in de groene lak. Nestkasten hebben we op voorraad. Een Campus Woudhuis pimpelmeesnestkast heb je al voor € 12,50 inclusief btw.

Wil je meer dan 10 nestkasten of bijvoorbeeld bouwpakketten voor de pimpelmees of een ander vogel? Neem dan contact met ons op en we kijken samen wat we voor je kunnen betekenen.

Nestkasten blank en gelakt

Onze medewerkers maken de banken en nestkasten van houten plank tot kant-en-klaar product, met of zonder brandmerk van Campus Woudhuis. De prijzen zijn exclusief verzendkosten en inclusief kop koffie en een praatje bij afhalen op de campus.

Bestellingen kan je plaatsen via bestelling@campuswoudhuis.nl. Banken en nestkasten kan je afhalen op de campus op werkdagen tussen 9.30 en 15.30 uur, op het Woldhuis 9 in Apeldoorn.

Houtpellets Duurzame Energiecoöperatie Apeldoorn is beter bekend als deA. DeA produceert houtpellets uit zogenaamde energiebosjes in de regio. Onze medewerkers verpakken deze houtpellets in zakken en ondersteunen bij de verkoop, afhalen en leveren.  Meer over onze samenwerking met deA lees je hier.

De houtpellets worden verkocht in zakken van 15 kg en zijn online te bestellen bij deA. Je kan je bestelling afhalen bij ons op de campus. Dat kan in de herfst en winter elke derde donderdag van de maand tussen 9.30 en 15.30 uur, op het Woldhuis 9 in Apeldoorn. Ook kan je tegen een vergoeding de pellets aan huis laten bezorgen.

Campus Woudhuis
Het Woldhuis 9
7325 WN Apeldoorn
06 51 36 29 52
info@campuswoudhuis.nlCampus Woudhuis
Het Woldhuis 9
7325 WN Apeldoorn
06 51 36 29 52
info@campuswoudhuis.nl