Lekker op de trekker!

Campus Woudhuis is één van de buitenlocaties voor ’s Heeren Loo, net als de kinderboerderij Laag Buurlo, de Schildersgroep bij Foenix en voetbalvereniging W.S.V. Als buitenlocaties werken we waar mogelijk samen, maken we gebruik van elkaars expertise en ondersteunen we elkaar als dat nodig is. Maandelijks komen de begeleiders van deze locaties bij elkaar om zaken te bespreken en te regelen. Dat leidt tot mooie dingen.

Voetbalvereniging W.S.V. was tijdelijk gesloten als buitenlocatie. Geen werk dus voor de mensen, die daar normaal het terrein onderhouden. Gelukkig konden zij aan de slag bij ons op het landgoed. Dat beviel een van hen zo goed, dat hij besloten heeft om op de campus te blijven werken.

Ander voorbeeld: Afgelopen week kwamen vrijwilliger Hans en begeleider Harry van kinderboerderij Laag Buurlo met hun tractor op het landgoed. Zij hebben een aardig gedeelte van de moestuin snel en grondig omgeploegd. Daar zijn we erg blij mee, want dat scheelt heel wat spitwerk voor onze medewerkers.

Hartelijk dank mannen van W.S.V en van kinderboerderij Laag Buurlo voor jullie werk!