HBO-stagiair Ahmet Albayrak aan de slag

Ook voor HBO-studenten is de campus een plek om te werken en te leren in de praktijk, bijvoorbeeld voor Ahmet Albayrak. Hij stelt zich aan ons voor.

Ahmet Albayrak

‘Vanaf februari loop ik een leuke en leerzame organisatiestage op Campus Woudhuis. Tijdens mijn stage assisteer ik vooral Jaap met de verschillende nieuwe activiteiten van de campus. Ik doe onderzoek naar Open Hiring. Dat is een manier van aannemen van medewerkers zonder CV en sollicitatie-eisen. Dit omzeilt een eventueel vooroordeel van een werkgever over de sollicitant en biedt mensen met een arbeidsbeperking de kans te starten en te laten zien wat zij in huis hebben.

Ik studeer Bedrijfskunde aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) en ik kom toevallig zelf ook uit Apeldoorn. Wie weet dat ik sommigen medewerkers van de campus al ken en zo niet, dan kijk ik ernaar uit hen te spreken en te ontmoeten.  In mijn vrije tijd help ik graag mee in onze familiebedrijf in Apeldoorn. Dit is een barbecue & grill restaurant op het Caterplein. Verder werk ik vooral in het weekend al vijf jaar als bakker bij een supermarkt, de Aldi in Zuid-Apeldoorn.’