Romy aan het werk

Leerzame en gezellige stageplekken voor HBO-ers

Ook voor HBO-studenten is de campus een plek om te werken en leren in het groen. Van Bedrijfskunde tot Social Work en andere opleidingen lopen zij stage of doen hun afstudeeronderzoek. Romy Wolters is één van hen. Zij liep een half jaar stage bij ons.

Hallo, mijn naam is Romy, ik ben 24 jaar en studeer Social Work aan het Saxion in Enschede. De stage op de campus sluit hier perfect op aan. Mijn dagen zijn vooral gevuld met het samenwerken met de medewerkers van de campus. De werkzaamheden zijn elke dag weer anders. Door de samenwerking leer je de medewerkers snel kennen en ontstaan mooie gesprekken.

Binnen de campus word ik als stagiaire vrijgelaten om zelfstandig te werken. Hierdoor moet ik vaak zelf op zoek naar een oplossing. Voor mij zorgt dit voor veel leermomenten. Die zitten vooral in de gesprekken met de vaste begeleiders na afloop van situaties. Hier is altijd de ruimte voor en iedereen wil je dan ook graag helpen wanneer je vastloopt. Dit maakt Campus Woudhuis een leerzame maar ook een ontzettend gezellige stageplek.

Studeer jij en zoek je ook een leerzame en gezellige stage- of afstudeerplek? Neem dan contact met ons op.