HBO-stages voor studenten met groene vingers

Regelmatig lopen HBO-studenten van hun stage op de campus. Zij draaien voor een paar weken of maanden mee in de groenploeg, in de organisatie of in een van onze projecten.

Sinds kort werkt Frank Lucas bij ons, student Social Work aan de Hogeschool Utrecht. Hij werkt mee aan het project Inclusief leren werken. Hij leg uit waarom hij voor de campus en dit project heeft gekozen: ‘In de afgelopen jaren heb ik mogen zien welke belangrijk rol werken en leren hebben in iemands leven. Het echt kunnen bijdragen vanuit je krachten en interesses is essentieel. Het sprak mij gelijk aan om een bijdrage te kunnen leveren aan de doorstroom van een medewerker van de campus naar reguliere bedrijven op de Ecofactorij. Echte participatie met belangrijk werk!’

Studeer je Bedrijfskunde, Management van de Leefomgeving, Social Work of een andere studie op het gebied van organisatie, natuur en groen, zorg en welzijn en zoek je een stageplek? Én heb je affiniteit ons werk in de natuur én steek je ook zelf graag je handen uit de mouwen? Neem dan contact met ons op en  wie weet kun je bij ons aan de slag.