Zonnig afscheidsfeestje van Willem Fultinga

Willem Fultinga, tot voor kort begeleider van onze medewerkers van de groenploeg, is nu met pensioen. Daarom hebben we hem op 15 juli in het zonnetje gezet. Familie, collega’s, oud-collega’s, mensen van de campus, bijna iedereen was er om Willem persoonlijk het beste te wensen met zijn nieuwe vrije dagbesteding, en hem te overladen met cadeau’s.

Willem heeft de afgelopen 25 jaar bij ’s Heeren Loo gewerkt. Van daaruit heeft hij als laatste klus in zijn werkzame leven de campus mee op poten gezet, met hart en ziel, met grijs haar en groene vingers.

Evelien Verboom van ’s Heeren Loo, zijn dochters Lotte en Yori, en ook Jaap, Gert en Ruby van de campus spraken Willem vol lof toe. Als dank voor al zijn goede werk heeft hij van ‘zijn mannen’ een zelfgemaakt insectenhotel gekregen. Ook mocht hij de eerste aardappeloogst uit de moestuin in ontvangst nemen. Willem bedankte in het bijzonder de medewerkers van de campus die zoveel voor elkaar hebben gekregen sinds zij op de campus werken.

Nu gaat Willem zich, zoals hij zelf zegt, eerst ‘helemaal te pletter vervelen’. Wedden dat hij zich daarna snel weer laat zien op de campus? We hopen het van harte!