Stagiair nieuwe bedrijvigheid van start

De campus is een werk- en leerplek, ook voor HBO-ers voor hun stage of afstuderen. Gijs te Winkel, student Bedrijfskunde aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen, studeert af op de mogelijkheden voor nieuwe bedrijvigheid op het landgoed. Hij stelt zichzelf voor.

Hallo,
Mijn naam is Gijs te Winkel, ik kom uit Zutphen en ik ben 28 jaar. Na het afronden van een muzikantenopleiding heb ik ervoor gekozen om Bedrijfskunde te studeren aan de HAN en daarvoor ga ik nu hier op Campus Woudhuis afstuderen. Ik ga helpen bij het organiseren van een mooi openingsevenement, dat zowel congres als festival wordt. Bij dit evenement vind ik het belangrijk dat de belangen van alle partners goed naar voren komen en dat er een visie, missie en strategie worden uitgedragen om zo eventuele nieuwe partners enthousiast te maken. Bij het evenement wil ik graag de wijkbewoners uit Apeldoorn betrekken. Door mijn expertise in de muziek zal ik mij bij mijn afstudeeropdracht met name focussen op de muziek. Verder zorg ik ervoor dat er een taakverdeling ontstaat over wie welke verantwoordelijkheden draagt voor de organisatie van het totale evenement.
Ik kijk er erg naar uit om de komende vijf maanden hier op de campus aan het werk te zijn. Ik vind het een prachtige omgeving, die zich uitermate goed leent voor een Social Enterprise. Dagelijks ben ik te vinden op de boerderij van de campus.