Medewerkers denken mee over toekomst campus

Movisie organiseerde 13 mei een workshop over twee toekomstvragen van de campus. Waar denk je aan bij:

  • Campus Woudhuis is een levendig stadslandgoed.
  • Campus Woudhuis biedt werk voor iedereen.

Ervaringsdeskundigen Movisie bepleit de inbreng van ervaringsdeskundigen bij dit soort workshops. Op de campus zijn dat onze medewerkers van de groenploeg, met mensen van ‘s Heeren Loo. Een aantal van hen heeft een verstandelijke beperking. Eerlijk is eerlijk, het voelde best spannend of dat zou lukken.

Het gezelschap waarin we bovenstaande vragen bespraken was zeer divers: vertegenwoordigers van wijkraden van aanpalende wijken van het landgoed, mensen van Gemeente Apeldoorn, vrijwilligers van IVN-afdeling Apeldoorn, vrijwilligers en begeleiders van ’s Heeren Loo, een afstudeerder van de HAN, wetenschappers en onderzoekers, en dus onze medewerkers. Met ruim 20 mensen in een zaaltje, met zoveel prikkels, komen dan de stemmen van de mensen met een beperking goed tot hun recht?

Rijke oogst We werden verrast door de ideeën die onze medewerkers van de groenploeg hebben ingebracht over de toekomst van de campus. Mensen, die soms letterlijk niet praten, hebben hun stem laten horen. Een rijke oogst! Ook, omdat het de toon zet voor de inclusie, waarmee we op Campus Woudhuis willen werken. Op 17 juni is de tweede workshop met dezelfde ploeg. Never change a winning team!

Campus Woudhuis
Het Woldhuis 13
7325 WN Apeldoorn
06 51 36 29 52
info@campuswoudhuis.nlCampus Woudhuis
Het Woldhuis 13
7325 WN Apeldoorn
06 51 36 29 52
info@campuswoudhuis.nl