Ahmet Albayrak

HBO-Bedrijfskundige Ahmet Albayrak dik geslaagd!

Onze stagiair Ahmet Albayrak heeft op 26 november zijn studie bedrijfskunde aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen afgerond met een heel mooi eindcijfer! Dat hebben we natuurlijk met z’n allen gevierd. Ahmet deed voor de campus onderzoek naar de wervingsmethode Open Hiring en heeft een natuurlijk talent als veranderaar. Hij heeft meegewerkt als actieonderzoeker met onze werkploeg in het bos. De adviezen die hij op basis van zijn observaties heeft gegeven, hebben we grotendeels al ingevoerd.

Ahmet zegt over zijn tijd op de campus: ‘Het was zeker een leuke en leerzame periode. De afgelopen tijd heb ik ontzettend veel geleerd over het HR-vakgebied inclusief ondernemen.  Toen ik bij Campus Woudhuis begon, had ik niet verwacht dat ik zo’n geweldige stage zou beleven. Ik wil iedereen van de organisatie bedanken voor alles.’