Commom ground

Campus Woudhuis doet meer dan alleen groen!

Ja, de focus bij ons op de campus ligt op werk in de natuur en het groen, met het beheer en onderhoud van bijna 300 hectare landgoed. Maar er is veel meer te doen!

Op stadslandgoed Woudhuizen hebben we allerhande klussen om te timmeren, sjouwen en schilderen. Ook organiseren we bijeenkomsten en andere activiteiten en verzorgen daarbij de catering. Een Rustpunt met koffie, thee en wat lekkers starten we binnenkort. En alle huishoudelijke taken op de campus doen we zelf: van boodschappen en schoonmaak tot klein onderhoud en alles wat er verder komt kijken bij het runnen van een bedrijf.

Werken op de campus is werken in de rust van de natuur én doen wat past bij jouw interesses. Zo zit je de ene dag met je handen in de moestuin en de andere dag verzorg je de catering of leid je mensen rond op het landgoed.

Common Grounds Naast het werk op de campus zelf bieden we ook werk op common grounds. Dat zijn werkplekken, die we samen met bedrijven uit de buurt inrichten bij hen op de werkvloer. Op het industrieterrein de Ecofactorij hebben we werkplekken bij bedrijven in de logistiek, data, catering en het facilitair beheer en ook bij aannemers in de bouw en bij een bos- en natuurbeheerder hebben we common grounds.

Op de campus werk je aan je werkvaardigheden en bouw je werkritme op. Daarna stroom je, met onze begeleiding, door naar een common ground of een andere werkplek die goed bij je past. Zo begeleiden we je naar de reguliere arbeidsmarkt.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden!