Woldhuis in de steigers

Het Woldhuis, de villa op het landgoed Woudhuis, krijgt de komende maanden een grondige opknapbeurt en zonnepanelen. De verwachting is, dat de verbouwing medio april 2019 klaar is. Op verschillende moodboards (te bezichtigen in het huis) wordt zichtbaar hoe het Woldhuis er na de verbouwing uit komt te zien. De slaapzalen worden intiemer, de grote zaal beneden krijgt bijvoorbeeld een grote vitrinekast waarin alle opgezette dieren die worden gebruikt bij de natuurlessen, tentoongesteld en de entree wordt uitgebreid. De natuur is een duidelijke inspiratiebron, in de schetsen komt veel hout als gebruikt materiaal terug.

Er wordt echt een forse impuls aan het landgoed gegeven. De gemeente Apeldoorn investeert een groot deel om het pand te verduurzamen en gebruiksklaar te maken, IVN investeert en vanuit verschillende fondsen komt ook nog een een flink bedrag beschikbaar voor de aanpak van het erf. Op het pand en omliggende gebouwen is er ruimte voor zestig tot honderd zonnepanelen.

Foto/ontwerp komt van ARCHITECTENBUREAU VAN ERKEN CALANDT

Campus Woudhuis
Het Woldhuis 11
7325 WN Apeldoorn
06 51 36 29 52
info@campuswoudhuis.nl



Campus Woudhuis
Het Woldhuis 11
7325 WN Apeldoorn
06 51 36 29 52
info@campuswoudhuis.nl