Natuur, horeca en meer

De campus werkt in opdracht van diverse organisaties op landgoed Woudhuizen en op termijn ook daarbuiten. We beginnen met werk in de natuur en breiden ons werkaanbod daarna uit, met altijd een link met natuur en duurzaamheid.

De campus werkt onder meer in opdracht van:

  • Natuurmonumenten: we doen het bos- en groenonderhoud op landgoed Woudhuizen.
  • IVN: we ondersteunen IVN bij activiteiten voor natuureducatie zoals natuurkampen voor basisscholen, in de horeca en het facilitair beheer in en om het Woldhuis.

Voor onze opdrachten zoeken we de juiste mensen en we zorgen voor hun begeleiding en opleiding op het werk. Onze teamleiders combineren hun vakinhoudelijke kennis van groen, horeca, etc., met de zorg voor onze medewerkers en leerlingen. Daarvoor werken we samen met bedrijven met expertise en ervaring hierin. Zo houden we de kwaliteit van ons werk hoog.

Onze klantenkring en werkgebied breiden we uit, ook buiten het landgoed. Bijvoorbeeld door detachering van medewerkers aan organisaties op locatie. Ook dan zorgen wij voor hun ontwikkeltraject.

We komen graag in contact met ondernemers en andere werkgevers in en om Apeldoorn, die inclusief willen werken en passen bij het groene karakter van de campus. Benieuwd of we iets voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Campus Woudhuis
Het Woldhuis 9
7325 WN Apeldoorn
06 51 36 29 52
info@campuswoudhuis.nl

Campus Woudhuis
Het Woldhuis 9
7325 WN Apeldoorn
06 51 36 29 52
info@campuswoudhuis.nl