Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Logeerhuis van Sint Nicolaas

23 november 2019 om 09:30 - 24 november 2019 om 17:30

Ook dit jaar logeert Sint Nicolaas op het landgoed Woudhuis, in de prachtige witte villa op nummer 11. En iedereen is welkom! Kom alvast in de stemming met dit filmpje.

Van Persbericht Piet:

Traditioneel opent Het Logeerhuis van Sint Nicolaas zijn deuren tijdens het weekend na de landelijke intocht van de Sint. Dit jaar komt de goedheiligman aan in Apeldoorn op 16 november, dus op zaterdag 23 en zondag 24 november kunnen kinderen én ouders hun hart weer ophalen in Het Logeerhuis. De kaarten voor de rondleiding zijn allemaal uitverkocht, maar wees gerust, een bezoek aan het buitenterrein van Het Logeerhuis is zeker de moeite waard.

In Het Logeerhuis van Sint Nicolaas is het niet alleen binnen een feest. Ook zonder kaarten voor één van de rondleidingen kan de hele familie zich urenlang vermaken met de verschillende activiteiten en optredens. Want zodra je de poort binnenwandelt, word je meteen ondergedompeld in de magie van Sint Nicolaas.

Ontdek de piet in jezelf Op het pietenparcours en de klimwand kunnen kinderen ontdekken of ze zelf een goede piet zouden zijn en het felbegeerde pietendiploma bemachtigen. Ze leren broodjes bakken op het kampvuur en popcorn poffen, circuscapriolen uitvoeren en paarden borstelen. Natuurlijk is ook de trouwe viervoeter Americo aanwezig tijdens dit feestelijke weekend. De kinderen mogen met hem op de foto en met de handtekeningenkaart kunnen ze een handtekening gaan scoren bij hun favoriete pieten. Een leuk aandenken om mee naar huis te nemen!

Lekker bijkomen in het Pietencafé In het verwarmde Pietencafé is het altijd gezellig. Ouders kunnen hier genieten van een kopje koffie of thee, terwijl de kinderen kletsen met een piet of een mooie kleurplaat maken. Er is ook een grimeur die de kinderen omtovert in wat ze maar willen. En elk uur is er een optreden, onder meer van de Piet Latus Pas, van het muzikale pietenduo DJ & Pesto en van het jeugdcircus.

Mis het niet! Kom alvast helemaal in sinterklaassfeer tijdens het feestelijke weekend in Het Logeerhuis van Sint Nicolaas. Het Logeerhuis is geopend op zaterdag 23 en zondag 24 november van 9.30 tot 17.30 uur. Het buitenterrein is gratis toegankelijk en muntjes van 0,75 euro voor de activiteiten zijn verkrijgbaar bij de kassa op het terrein.

Gegevens

Begin:
23 november 2019 om 09:30
Einde:
24 november 2019 om 17:30
Site:
https://www.uitinapeldoorn.nl/sinterklaas

Locatie

IVN-Woldhuis
Woldhuis 11
Apeldoorn, 7325 WN Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Gegevens

Begin:
23 november 2019 om 09:30
Einde:
24 november 2019 om 17:30
Site:
https://www.uitinapeldoorn.nl/sinterklaas

Locatie

IVN-Woldhuis
Woldhuis 11
Apeldoorn, 7325 WN Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie