Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Campus gaat naar de beurs: gezocht werkgevers!

27 maart 2019 om 19:00 - 22:00

Recreatie

Vanavond staat de campus op de beursvloer van Apeldoorn, georganiseerd door Stichting Present. Daar werven we ondernemers en andere werkgevers in en om Apeldoorn die al inclusief werken of dat van plan zijn, voor ons werkgeversnetwerk.

Wat heeft de campus u als werkgever te bieden?

Vraag en aanbod Samen met u en andere werkgevers geven we vorm en uitvoering aan de werk-leertrajecten voor onze medewerkers. We vragen daarbij om inbreng van uw praktijk- en vakkennis. Zo zorgen we ervoor dat de kennis en vaardigheden die zij opdoen op de campus goed aansluiten bij de vraag uit de arbeidsmarkt. En dat vergroot uw kansen op goed personeel! Samen kijken we naar de juiste match voor doorstroming van onze medewerkers op de reguliere arbeidsmarkt.

Nieuwe bedrijvigheid Om van het Woudhuis een echt stadslandgoed te maken voor de bewoners in en om Apeldoorn ontwikkelen we nieuwe bedrijvigheid en activiteiten. Meer bedrijvigheid betekent meer werken en leren voor onze medewerkers. We doen daarbij graag een beroep op uw creatieve ideeën en ondernemerszin.

De campus start met werk in opdracht van Natuurmonumenten en IVN op het landgoed. Graag breiden we onze klantenkring en werkgebied uit, ook buiten het landgoed. Wie weet wat we voor elkaar kunnen betekenen?

Kennis Door kennis en ervaringen uit te wisselen, helpen en stimuleren we elkaar om inclusief werken succesvol in de praktijk te brengen. De campus organiseert hiervoor zo’n twee keer per jaar een bijeenkomst voor werkgevers, en tussendoor andere activiteiten die voorzien in de behoefte van de vrienden van de campus.

In ons kennisplatform en living lab doen diverse regionale en landelijke onderwijs- en kennisinstellingen onderzoek naar sociaal ondernemen en inclusief werken. Die kennis delen we breed. Als vriend van de campus bent u direct betrokken en blijft u goed op de hoogte.

Meedoen? Laat het ons weten op de beurs of neem contact met ons op.

Gegevens

Datum:
27 maart 2019
Tijd:
19:00 - 22:00
Site:
https://www.beursvloerapeldoorn.nl/

Gegevens

Datum:
27 maart 2019
Tijd:
19:00 - 22:00
Site:
https://www.beursvloerapeldoorn.nl/